Vyhledávání
keyboard_arrow_up
Nejnovější příspěvky
keyboard_arrow_up

Pellini - unikátnost a neomylnost

message
Žádné komentáře.
star
Hodnocení: 0

Pellini – unikátnost a neomylnost

Jak jste si již jistě všimli, italské kávy patří mezi trendové a široce oblíbené. Spousta kvalitních a celosvětově známých značek pochází právě odtud. Konkurence je velká. Tam kde je hodně úspěchu jí samozřejmě musí být hodně. Ale i to nutí různé výrobce posouvat své hranice a překonávat nejen sami sebe, ale i všechny kolem. Na místě tak vysoké konkurence vznikla i další výjimečná společnost na výrobu kávy.

Každá významná společnost má i nějaký ten přívlastek. Jedna se pyšní titulem nejstarší, jedna nejznámější, jedna světově nejrozšířenější. Nejvýznamnějším titulem, kterého káva může dosáhnout je titul nejkvalitnější. Určitě by bylo obtížné objektivně vybrat pouze jednu. No Pellini by určitě patřila mezi ty nejvýše položené.

Společnost byla založena rodinou Pellini, jejíž vášeň pro kávu vzkvétala po generace. Tato vášeň přerostla do zánětu pro věc a Pellini se všemi možnými způsoby pokoušela vylepšit kvalitu své kávy. Právě tuto kvalitu vědí lidé ocenit celosvětově, což způsobilo značný růst společnosti, ať už z hlediska distribuce ve světě, nebo oblíbenost v domácí Itálii. Toto odhodlání je také vyobrazeno v jednom z jejich mott, který by se dal zvolna přeložit jako: „Káva není jen pasivní zvyk, jde o unikátní rituál, který je třeba zažít v té nejlepší podobě a vnímat všechny její přidané hodnoty.“ Společnost byla založena aby dosáhla vrcholu v žebříčku kvality, aby se její jméno stalo symbolem kvality nejen v Itálii ale iv zahraničí.

Na tom se pracuje každý den. V Pellini znamená výroba kávy dlouhý a kontrolovaný postup. Nejlepší kávové plantáže jsou pořizovány těmi nejlepšími lidmi. Káva pak dále prochází tím nejpřesnějším zpracováním a nejlepšími dostupnými technikami. To v konečném důsledku přináší společnosti právě jejich hrdost, prestiž a respekt mezi ostatními výrobci kávy. Jak sami říkají, jejich cílem je dosáhnout vrcholu kávového řetězce z pohledu kvality a tak zajistit zákazníkovi toužícím po perfektní chuti, aroma a celkovém zážitku jen to nejlepší. Jejich cílem je být „Unikátní a neomylní.“

Spoléhají se při tom na celou škálu odborníků zajišťujících vše od kontroly celkové výroby, až po ochutnávání a vybírání těch nejlepších zrn arabiky a robusty z různých zemí pro zajištění jen toho nejlepšího materiálu pro výrobu toho nejlepšího nápoje. Každá jedna kombinace, každý jeden výrobek si prošel tou nejpoctivější selekcí surovin, aby byla vylepšena chuť i vůně produktu v každém ohledu.

Zákazníci vždy hledají něco výjimečného, ​​něco co bude vystupovat z řady. Jedním z produktů, které zajišťuje Pellini pověst, je jejich espresso Pellini TOP 100% Arabica, které se těší úspěchu zejména na domácím území.

Jak už název říká, jedná se o směs 100% zrn arabiky a dosahuje těch nejvyšších profesionálních standardů. Všechny kvality, postupy, vše co definuje úspěch Pellini v Itálii i ve světě, je obsaženo právě v této kávě. Byla oceněna zlatou medailí za její eleganci a odlišnost a stále se jedná o ikonu ohodnocovanou mnoha kávovými experty.

Káva nemá totiž být jen chutná, má být i potěšením pro oči, protože už při prvním pohledu se dá o kávě hodně říci. Barva, konzistence, hustota krému, na tom všem si výrobci dali záležet. Vůně komplexní a delikátní, chuť oceňovaná experty, vzezření, které mluví za vše. Pokud je nějaký produkt, který vás přesvědčí o výběru Pellini z ostatních výrobců kávy, je to právě tento.

Pokud tedy hledáte něco unikátního a zároveň světově oceňovaného experty i běžnými zákazníky, Pellini je určitě káva, kterou byste měli vyzkoušet.

ZDROJE: HTTPS://WWW.PELLINICAFFE.COM/AT_EN/