Proč je tak dobré pít kávu i v létě?

message
Žádné komentáře.
star
Hodnocení: 0

Jste připraveni na nákup? Ještě předtím se s vámi podělíme o pár drobností, proč je i v létě tak fantastické rozhodnout se pro kofein. Kreativní, nové recepty letošního léta, zejména pokud jde o pití kávy: léto vás může inspirovat k novým receptům na kávu. Vyrobeno z čerstvého ovoce, koření a různých alternativ mléka – kávové nápoje nabízejí svět vzrušujících chutí. Experimentovat můžeme například s jahodovým ledovým lattem nebo mátovým cold brew, které poskytuje skutečně osvěžující zážitek. Několik vzrušujících kávových zážitků jsme Vám představili iv našem posledním blogovém článku:

https://tvakava.cz/blog/napady-a-recepty/kavove-koktejly-se-specialni-prichuti-ktere-musite-toto-leto-vyzkouset.html

Zdravotní benefity kávy i v létě: káva může mít spoustu zdravotních benefitů, pokud ji střídmě konzumujeme. Podle výzkumů může pití kávy snížit riziko některých chronických onemocnění, může zlepšit metabolismus a zvýšit duševní bdělost. Tyto výhody platí také v létě, takže stojí za to kávu začlenit do vaší každodenní rutiny. Už jste si dali svoji dávku kofeinu?

Energizující účinek: letní vedra nám často ztěžují každodenní činnosti a více nás unavují, můžeme se cítit nesví. Obsah kofeinu v kávě pomáhá překonat odpolední ospalost a únavu a můžeme své úkoly provádět svěžeji a energičtěji. Klidně si dejte kávu, nemusíte se zdržovat. :)

Výběr chladivých nápojů: v létě může mít zážitek z pití kávy extra přínos, jelikož je v ní dostatek občerstvení a chladivý kávový nápoj nás také osvěží. Ledové kávy, frappé a kávové koktejly nabízejí vynikající alternativu pro horké dny. Dobře připravená ledová káva vás nejen probudí, ale také příjemně zchladí.

Lépe jednou ochutnat než stokrát slyšet! Dejte si kávu a vychutnejte si léto 2024 s frapé, espresso martini na plný doušek!

To je to, co tvakava tým pro Vás chce!

Tvakava.cz