Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 ks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Nové

Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 ks

Výběr bylinných a zelených čajů

Představujeme jedinečnou kolekci bylinných a zelených funkčních čajů Natural Benefits, které potěší tělo i mysl. Řada Natural Benefits se může pochlubit nejen skvělou chutí a 100% přírodními složkami, ale čaje jsou také obohaceny o funkční složky vitamínů a minerálů. Balení obsahuje 6 x 10 sáčků čajů ENERGY, BEAUTY, IMMUNE, DIGEST, SLIM a SLEEP.

234,59 Kč vč. DPH

Historie ceny

Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 ks

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

209,46 Kč bez DPH

246,94 Kč -5%

MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ

2% z ceny zboží Vám vložíme do peněženky pokud jste zaregistrován - 4,69 Kč

  • Poštovné : 89,- Kč Zásilkovna do hmotnosti 5 kg;
149,- Kč kurýr PPL Poštovné : 89,- Kč Zásilkovna do hmotnosti 5 kg; 149,- Kč kurýr PPL
  • Prodloužené vrácení zboží až do 30 dnů bez udání důvodu a s poštovným zdarma Prodloužené vrácení zboží až do 30 dnů bez udání důvodu a s poštovným zdarma
  • Nejlepší věrnostní program 2% z každého nákupu zpět. Nejlepší věrnostní program 2% z každého nákupu zpět.
  • Expresní doprava již do 24 hodin Expresní doprava již do 24 hodin
  • Dodání: Zásilkovna výdejní místa a Z - boxy, Kurýrem PPL Dodání: Zásilkovna výdejní místa a Z - boxy, Kurýrem PPL
  • Způsoby platby: dobírka, platební karta, bankovní převod a QR kód, online bankovní převod Způsoby platby: dobírka, platební karta, bankovní převod a QR kód, online bankovní převod

Obchodní název : Ahmad Tea Natural Benefits Selection 60 ks

Hmotnost : 95 g

Balení : 10x2g ; 50x 1,5g

Složení :

ENERGY

Někdy potřebujeme trochu pomoci dostat se z ospalosti do bdělosti. Čaj ENERGY byl vytvořen právě proto, aby vám s tím pomohl. Odvážná směs kofeinového maté, máty, grapefruitu a citronové trávy je skutečně povzbuzující. Rozzařte se povznášející náladou v ospalých dnech s tímto ovocným a bylinným čajem, který vás nabije energií a povzbudí. Základem této lahodné směsi je čaj maté, což je v Jižní Americe tradiční horký nápoj z listů cesmíny paraguayské. Jeho svěží travnatá chuť z něj dělá osvěžující alternativu k černým čajům. Pro ještě větší povzbuzení přidáváme do směsi semínka guarany (obsahují více než dvakrát tolik kofeinu než kávová zrna!) a vitamin B6, který pomáhá snižovat únavu a vyčerpání. Pro vyvážení chutí přidáváme lístky máty peprné, pikantní citronovou trávu, citronovou verbenu a grapefruit a také trochu hřejivé skořice.

Složení: verbena citronová 25,5 %, listy aloesie citronové, máta peprná 15 %, cyklopia 12 %, cesmína paraguayská 12 %, semena guarany 6 %, kůra skořice, kořen lékořice, aroma 3 %, grapefruitová kůra 1 %, vitamin B6 1 %, citrát hořečnatý 1 %, květy aksamitníku.

Výživové údaje na 100 ml nálevu připraveného podle návodu: 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g; z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g/sůl 0 g/vitamín B6 0,13 mg (9 % denního referenčního příjmu vitamínů a minerálních látek, u vody pro dospělé), mangan 0,19 mg (8 % denního referenčního příjmu vitamínů a minerálních látek, u vody pro dospělé).

BEAUTY

Naši čajoví mistři zakládají přípravu čaje BEAUTY na bázi živých listů kopřivy a voňavé citronové aloesie. Poté přidáváme kousky sušené aloe vera a broskve, které dohromady vytvářejí svěží, ovocný a bylinný čaj. Gelový nektar z aloe vera je již dlouho ceněn pro své blahodárné účinky. Aloe se často vyskytuje v přípravcích pro péči o pleť, ale je známo, že dokáže zázraky i uvnitř těla. Pražená zrnka svatojánského chleba a čekanka dodávají bohatý sladký podtón, zatímco růže a lipový květ podtrhují romantickou vůni. Celkově je tento zlatavý nápoj plný ovocných vůní a báječných chutí, které vám pomohou stylově se osvěžit a omladit. Lahodný čaj BEAUTY si můžete vychutnat kdykoli během dne, ale klidně si ho dopřejte i před spaním - tento čaj neobsahuje kofein.

Složení: listy kopřivy 30 %, aloesie citronová, meduňka lékařská, meduňka lékařská 15 %, kořen čekanky 10 %, lipový květ 5 %, aroma 4,4 %, svatojánský chléb 4 %, okvětní lístky červené růže 1 %, granule aloe vera 0,5 %, granule broskvové šťávy 0,1 %.

Výživové údaje na 100 ml nálevu připraveného podle návodu: energetická hodnota 3 kJ, 1 kcal/tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g; z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g/sůl 0 g.

IMUNITA

Čaj IMMUNE vám pomůže udržet se v kondici díky regenerační směsi zázvoru, kurkumy, citronové trávy a vitaminu C. Cítíte se pod psa nebo máte za rohem důležitou událost? Dopřejte svému imunitnímu systému trochu hýčkání s tímto povzbuzujícím čajem z ovoce a bylin. Pro tento exotický nálev vytvořili naši čajoví mistři silný základ z kopřivy a kořene lékořice. Ten je dokonalou kulisou pro povzbuzující tóny pikantní citronové trávy, ohnivého zázvoru a hřejivé kurkumy. Pro doplnění směsi jsme přidali přírodní vitamin C, který podporuje zdravé fungování organismu.e imunitní systém, a proto je ideálním doplňkem této silné řady přírodních stimulačních složek. Pijte tento bylinný čaj a podpořte přirozenou obranyschopnost svého těla. Je to skvělý živý nápoj, který přináší zdravou, zemitou vzpruhu.

Složení: meduňka 42,5 %, aloesie citronová, kopřiva 10 %, kořen zázvoru 10 %, oddenek kurkumy 5 %, meduňka lékařská, aroma máty peprné 4 %, kořen lékořice, citronová kůra 3 %, vitamin C 2 %, květy lípy.

Výživové údaje na 100 ml nálevu připraveného podle návodu: Energie 3 kJ, 1 kcal/tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g; z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g/sůl 0 g/vitamín C 7,5 mg (9 % denní referenční dávky vitaminů a minerálních látek, pro dospělé).

DIGEST

Naše tělo je neuvěřitelný stroj, ale někdy i ten nejlepší stroj potřebuje trochu maziva, aby běžel hladce. Čaj DIGEST podává pomocnou ruku trávicímu systému. Tento lahodně mátový bylinný čaj s čisticí směsí máty, lékořice a biotinu (neboli vitaminu H) působí uklidňujícím a regeneračním dojmem. Při přípravě této směsi vycházejí naši odborní čajoví mistři z kombinace máty a máty peprné. Máta se již po staletí používá jako přírodní prostředek proti zažívacím potížím, takže je zde dokonalým základem. Přidáváme kořen lékořice a fenykl pro jejich krásné sladké anýzové tóny, zatímco přídavek heřmánku a ostružinových listů umožňuje rozvinout jemné letní chutě. Ale je to právě přídavek přírodního biotinu, který skutečně posiluje trávicí schopnosti tohoto čaje. Biotin, komplexní vitamin skupiny B, pomáhá tělu přeměňovat potravu na energii a přispívá tak ke zdravějšímu metabolismu. Takže zatímco tato skvělá směs přináší okamžité osvěžení vašim chuťovým pohárkům, vašemu bříšku poskytuje dlouhodobější péči.

Složení: fenykl 33 %, heřmánek 18 %, máta peprná 15 %, máta klasnatá 12 %, kořen lékořice 10 %, listy ostružiníku, seleničitan sodný 1 %, biotin 1 %.

Výživové údaje na 100 ml nálevu připraveného podle návodu: Energie 3 kJ, 1 kcal/tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g, z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g, sůl 0 g/biotin 25 µg (50 % DDD*)/seleničitan 6,9 µg (12 % DDD*) *DDD = doporučená denní dávka.

SLIM

Dodržovat zdravou stravu může být složité, ale čaj SLIM je vždy po ruce, aby vás trochu povzbudil od matky přírody. Metabolismus podporující matcha a zinek se mísí s očistnou mátou, medovicí a maté bohatým na kofein a vytvářejí přirozeně povzbuzující nápoj. Povzbuďte sebe (a svůj metabolismus) tímto lahodně omlazujícím čajovým nálevem. Naši čajoví mistři kombinují čaje maté a matcha, aby vytvořili tuto speciální směs. Maté - národní nápoj Argentiny - je povzbuzující nápoj z listů paraguayského cesmínovníku. Matcha je zase druh japonského zeleného čaje, který se vyrábí rozemletím prvotřídních čajových lístků na prášek. Oba čaje jsou známé tím, že pomáhají zrychlit metabolismus, což může přispět ke zdravému hubnutí. Přidáváme také mátu, kopřivu a meduňku, které doplňují jejich travnatou chuť, a vytvářejí tak živě svěží a očistný nálev. Nakonec jsme směs obohatili o zinek, základní minerál přispívající k normálnímu metabolismu sacharidů. Je to třešnička na dortu této zeštíhlující směsi.

Složení: zelený čaj 26 %, máta 16 %, listy kopřivy 15 %, listy cesmíny paraguayské 10 %, listy ostružiníku, máta peprná, meduňka, aroma 6 %, glukonát železnatý 2,5 %, matcha granule 1,5 %, citronová kůra 1 %.

Výživové údaje na 100 ml extraktu připraveného zpodle návodu: energie 3 kJ, 1 kcal/tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g; z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g/sůl 0 g/zinek 0,9 mg (9 % denní referenční dávky vitaminů a minerálních látek pro dospělé).

SLEEP

Všichni víme, že kvalitní spánek je nezbytný pro zdravé tělo a mysl. Proto jsme vytvořili čaj SLEEP. Lehká, ale luxusní směs květů, medu a meduňky je dokonalým bylinným čajem, který vás uklidní a připraví na spánek. Naši čajoví mistři se při tvorbě tohoto snového nálevu obrátili na přírodu. Dokonalým základem je heřmánek, který je pro své přírodní a uklidňující vlastnosti ceněn po celém světě. Pro umocnění lučního aroma přidáváme voňavou medovku. Tyto jemné ingredience jsou zvýrazněny levandulí, lípou a mučenkou, které jsou po staletí známé pro své uklidňující a relaxační účinky. Nakonec směs doplníme kousky sušeného medu. Med, který je přirozeným průvodcem heřmánku, se v nálevu rozpouští a přináší uklidňující zlatavou sladkost. Je to skvělý šálek, který vám pomůže rychle usnout.

Složení: heřmánek 38 %, meduňka 22 %, meduňka 10 %, máta peprná, aroma citronové trávy 4 %, verbena citronová, květ lípy 3 %, květ levandule 2 %, kousky medu 0,1 %.

Výživové údaje na 100 ml nálevu připraveného podle návodu: Energie 3 kJ, 1 kcal/tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0 g/sacharidy < 0,5 g, z toho cukry < 0,5 g/bílkoviny 0 g/sůl 0 g.

Návod k použití : Zalijte vroucí vodou a nechte 3 až 5 minut louhovat.

Země původu : Spojené arabské emiráty

Skladování : Skladujte na suchém a tmavém místě. Chraňte před slunečním zářením.

Distributor: MI holding s.r.o., Sama Chalupku 6296/20F, 07101 Michalovce, tel: 0905339339.

AHMAD TEA
1025409
054881025409
chat Komentáře (0)