Vyhledávání
keyboard_arrow_up
Nejnovější příspěvky
keyboard_arrow_up

Tonino Lamborghini

message
Žádné komentáře.
star
Hodnocení: 0

Tonino Lamborghini

V Itálii zůstaneme, avšak tentokrát se podíváme na něco netradičního. Doposud jsme si vždy řekli něco o různých značkách a společnostech, které se prosadily v kávovém průmyslu a jejichž živnost i obchod je zaměřen převážně na ni a věci s ní spojenou. Ovšem když vám někdo řekne jméno Tonino Lamborghini, káva určitě nebude první věc která vám projde myslí.

Toto jméno se sice pojí s rychlými auty a značkovými doplňky, což však většina lidí neví, je to, že Lamborghini má své místo iv gastronomickém odvětví a v konečném důsledku iv oblasti kávy.

Začátky této společnosti se datují až zpět do roku 1947, kdy se narodil Tonino Lamborghini. Jeho rodina se již před jeho dospěním proslavila v oblasti automobilového průmyslu, který byl založen v roce 1963 v severní Itálii a všichni velmi dobře víme jaký úspěch a jméno získala tato firma.

Díky bohatému zdroji financí a značce, na které se dalo budovat, Tonino se rozhodl otevřít si vlastní odvětví této firmy a v roce 1981 založil značku Tonino Lamborghini Style and Accessories company, která se – jak již podle názvu vyplývá – zabývala různým oblečením a doplňky. Prvními produkty byly hodinky, brýle a různé výrobky z kůže. To se pořádně uchytilo a už do roku 1983 jej znali na světové úrovni, do roku 1985 se mu dokonce podařilo otevřít první obchody v Římě, Londýně a Hong Kongu. V roce 1990 jste tuto značku našli již v každém dobrém obchodě a rozsah jejich produktů se rozšířil už io boty, parfémy, šperky či dokonce kusy nábytku.

Za začátek značky Lamborghini v odvětví kávy asi můžeme považovat již rok 1993, kdy byly provedeny první kroky směrem ke gastronomickému průmyslu. Právě letos Tonino Lamborghini založil Officina Gastronomica srl, která byla zaměřena na začátek projektu s jídly a pitím a již dva roky později v roce 1995 se dostáváme k výrobě prvních těstovin, vín a samozřejmě kávy.

Přesně jako byste očekávali od kávy nesoucí tak velké jméno, Tonino Lamborghini espresso je vysoce kvalitní káva vyráběná přesnými a svědomitými procesy od výběru přes pražení až po samotné balení. Díky těmto kvalitám, spojeným s nezaměnitelnou chutí, aroma a množstvím unikátních kávových směsí, se může hrdě zařadit mezi ostatní vysokopostavené italské značky. Nesmíme zapomenout ani na jejich proslulou horkou čokoládu, která se také těší velké oblibě.

Příběh a expandování této společnosti však nekončí u kávy. V dalších letech se mezi produkty této společnosti zařadily například také Golfové vozíky, energetické nápoje či dokonce mobilní telefony.

Jak jste již určitě sami pochopili, jedná se o neuvěřitelně schopnou a průbojnou společnost, která dokázala, že jejich kvalita a schopnosti nejsou limitovány pouze na jednu oblast, a že jejich výrobky si jistě zaslouží svou dávku pozornosti.

Zdroje:

https://www.lamborghini.it/EU/ http://lamborghini-lounge.com/products/coffee