Vyhledávání
keyboard_arrow_up
Nejnovější příspěvky
keyboard_arrow_up

Segafredo - velvyslanec italské kávové kultury

message
Žádné komentáře.
star
Hodnocení: 0

Segafredo - ,,Velvyslanec italské kávové kultury“

Italská káva se vždy mohla těšit velkému úspěchu po celém světě a káva Segafredo nijak nezaostává. Společnost Massimo Zanetti Beverage Group, pod kterou Segafredo patří, se může hrdě nechat titulovat jako největší soukromá společnost v kávovém průmyslu.

Společnost Segafredo Zanetti, byla založena na dlouho trvající rodinné tradici spojené s kávou. Káva se váže s rodem Zanetti už dlouho, když ještě jeho dědeček a otec nynějšího prezidenta společnosti Massima Zanettiho obchodovali se zelenou kávou.

Massimo se s tím však nespokojil a jako první z rodiny začal s něčím trochu jiným. Začal vyrábět a obchodovat s praženou kávou. Na tuto cestu se vydal už roku 1970, kdy si koupil svou první pražírnu, což už je před více než čtyřiceti lety v Bologni na severu Itálie. Z této jedné malé pražírny se mu podařilo expandovat a nyní je vlastníkem celkem patnácti pražíren a více než třiceti dvou dceřiných společností.

Vysoce významným byl pro něj rok 2000, kdy se mu podařilo rozšířit svou přítomnost do severní Evropy zakoupením finské společnosti Meira a později se mu podařilo rozšířit i do USA. Jeho cílem a motivací vždy bylo zlepšovat se, expandovat, hledat nové země k šíření svého produktu, což zároveň prohlubovalo jeho zkušenosti a zánět.

,,Káva je jedním z nejpoužívanějších produktů světa, nápoj pro kreativitu a dynamickou inteligenci. Perfektní způsob jak probudit vaše smysly v kteroukoli část dne.“ Toto jsou slova a zároveň jakési motto, kterým se společnost řídí. Káva tvoří velkou část italské tradice a užívá se každý den v každém koutě světa.

Segafredo je nekonkurovaným králem mezi espressy. Každý den je pod touto značkou prodáno přes čtyřicet tři milionů šálků kávy. Existují stovky způsobů, jak připravit kávu, každá společnost, každý výrobce do toho přidává jakési své tajemství a prezentuje světu právě ten svůj způsob nejlepší kávy. Segafredo Zanetti už více než čtyřicet let vynakládá to nejvyšší úsilí, aby vás přesvědčili, že se mohou právem titulovat jako jedny z nejlepších.

Tvrdí, že vyrobit kávu nic neznamená, že to není dost. Že cílem je vyrobit dokonalou kávu - kvalitní produkt se skvělou chutí a vůní pro jakoukoli příležitost. To vše lze získat pouze léty zkušenosti a vášní, zánětem pro věc. A to je něco, co tato společnost určitě má.

Káva všech druhů ze zrn Arabiky a Robusty si jistě najde cestu i právě k Vám. Od šálku mokka přes espresso špičkové kvality až po bezofeinovou kávu. Ať už je Vaše rozhodnutí jakékoli, úkolem Segafredo Zanetti je vždy jedno a totéž. Nabídnout vám jedinečný a speciální produkt, výsledek dlouhodobé práce, vášně a profesionalismu.

Nekončí to jen u kávy. Široký sortiment všech různých doplňků ke kávě, čaj či dokonce čokoládové nápoje. To a mnohem více je pro vás připraveno pokud se rozhodnete právě pro Segaredo.

Zdroje

https://www.segafredo.it/en/il-caffe/the-production-chain

https://en.wikipedia.org/wiki/Massimo_Zanetti_Beverage_Group

https://www.segafredo-zanetti.sk/cz/historia-kavy-segafredo/

http://www.segafredocafe.com/about.php

http://www.mzb-group.com/en/group/our-history

https://www.segafredo.it/en/products/for-your-home