Vyhledávání
keyboard_arrow_up
Nejnovější příspěvky
keyboard_arrow_up

Vergnano – kvalita ověřená časem

message
Žádné komentáře.
star
Hodnocení: 0

Vergnano – kvalita ověřená časem

Italských káv je mnoho. Spousta různých druhů, mnoho specifických chutí, mnoho způsobů jak zaujmout a získat si široké zástupy zákazníků. Tyto kávy pocházejí z nejrůznějších oblastí, z koutů Itálie, o kterých se dříve nevědělo, zda z center velkých italských metropolí. V každé je kousek tradiční kultury oblasti, i kousek samotného „umělce či umělce“, kteří se přičlenili o její vznik. V mnoha případech jde o rodinnou tradici založenou v dávných časech. Pojďme se spolu podívat na jednu a vlastně úplně první z nich.

,,Ti, kteří si vybírají naši kávu si vybírají produkt z pocházející z bohaté minulosti a který stále hledí na budoucnost... .“ Toto jsou slova společnosti Vergnano. Sami uznáte, není nad první dojem a tato slova ve Vás už na začátku probudí očekávání něčeho velkého.

A Vaše očekávání budou určitě naplněna. Vergnano je totiž nejstarší italská káva vůbec zrozená již v roce 1882 v oblasti Piemontu. Společnost založila rodina Vergnano, po které společnost nese své jméno. Jedná se již o pátou generaci této rodiny, která hrdě vede společnost dodnes. Jedná se o pracovitou rodinu a přesně jako úvodní citát řekl, vždy hledají způsob jak vylepšit jejich produkty.

Ne všechno velké mělo i velký začátek. Společnost byla založena v malé lékárně, v malém městečku Cheri poblíž Torina Dominicom Vergnanem. Jeho vášeň a zánět pro věc vedla k založení malého obchodu. Ale z malého podniku se však brzy stal velký. Dominico se po pár letech naučil, jak vyrábět dobrou kávu a jak ji úspěšně šířit dál. Vyplatilo se mu to a začal rychle expandovat, což vedlo k otevření 3 kávových skladů v Turině, Albě a Cheru. To však nebylo to nejdůležitější, co vedlo k rozvinutí a raketovému vzestupu společnosti. Tím významným krokem byla koupě farmy produkující kávu v Keni.

V dnešní době se již jedná o velmi velkou a úspěšnou společnost vyskytující se až v 19 regionech a stále roste. V celém světě je přes 70 kaváren Caffè Vergnano 1882 a jejich káva je vyvážena do více než 19 zemí.

S více než 130 letou tradicí má společnost Vergnano širokou nabídku produktů, abyste si mohli vychutnat kávu v téměř jakémkoli prostředí. Jejich široký systém prodeje kapslí s kávou tomu velmi napomáhá. Ať už jde o tobolkové espresso s tlustou zlatavou vrstvou krému a dlouhotrvajícím aroma, o směs nejlepších zrn arabika, nebo o některé z mnoha dalších produktů z jejich široké nabídky. Výběr je na vás. Káva zrnková, zalévaná, instantní, určitě si přijdete na své i Vy. Za pozornost určitě stojí tzv. Cold Brew. Jedná se o způsob, jak si kávou osvěžit horké léto. Je stoprocentně organická a bez cukru. Ideálně se servíruje s ledem a přinese vám příjemné kávové potěšení i v nejžhavějších dnech.

Jako každá významná kávová společnost, je již téměř samozřejmostí, že si zde můžete pořídit téměř vše co by vám mohlo ještě o trochu vylepšit váš zážitek během odpolední přestávky, během těžkého rána nebo v klidný večer po náročném dni.

Kávové příslušenství včetně šálků, talířků pod kávu, cukrů, smetany a také horké čokolády pro jemné oslazení, pokud zrovna nemáte chuť na kávu.

To a mnoho dalšího na vás čeká, pokud se rozhodnete vyzkoušet si dlouholetou a časem ověřenou tradiční italskou recepturu společnosti CaffèVergnano 1882.

HTTPS://WWW.CAFFEVERGNANO.COM/EN/COMPANY

HTTPS://WWW.CAFFEVERGNANO.COM/EN/COMPANY/HISTORY